Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Raikas parsafocaccia maistuu keväältä

6 Toukokuu 2023

Parsasesonki on parhaimmillaan ja kevään juhlakausi myös jo nurkan takana. Tartuin teemaan luotto focaccia-reseptiini kera ja tuloksena oli tämä ihanan raikas ja lempeän sitruunainen sekä mehevä parsafocaccia! Olen tässä muutenkin kehittelemässä erilaisia focaccia-reseptejä Hakaniemen kauppahallin avajaisiin 11. -13. 5.

00-jauhot focaccia Hakaniemen halli Italia kasvisruoka leivonta merisuola oliiviöljy parsa Pikkusuolaiset Roiniset Oy sitruuna sormisuola Vegaaninen Viini

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »