Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Pikkelöidyt suppilovahverot

18 Lokakuu 2017

Suppilovahveroita tuntuu tulvivan ovista ja ikkunoista harvinaisen sienisyksyn tuloksena. Itse olen päässyt sienimetsään vain kerran, eikä sato ollut silloin vielä noussut kunnolla. Viime viikon sateet ovat saaneet mättäät suorastaan räjähtämään! Elsa-mummini kanssa olen käytännössä kasvanut mökillä sienimetsässä ja opin tunnistamaan paljon syötäviä sieniä jo hyvin nuorena. Ekat muistot ovatkin varmasti kanttarelleista, suppiksista ja rouskuista, joita tuotiin mökin kuistille koritolkulla.

Aspall etikka foodlover.fi kanttarelli kasvisruoka lisäke mausteet maustesienet Nopeat ja helpot pikkelöinti pikkelöity rouskut ruoka säilöntä sienet siideriviinietikka suppilovahvero tapas

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »