Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Paahdettu härkätartar ja viinivinkki

25 Tammikuu 2024

Herkullinen paahdettu härkätartar lisukkeineen on näyttävä mutta helppo alkuruoka tai isommassa koossa jopa pääruoka. Paahtamalla lihan kauttaltaan nopeasti pannulla ennen leikkaamista saat tartariin hieman erilaista aromia. Härkätartar maistuu esimerkiksi rapeaksi paahdetun maalaisleivän ja laadukkaan oliiviöljyn kera. Käytä laadukasta, tuoretta kotimaista naudalihaa, karitsaa tai riistaa. Tartar leikataan aina käsin veitsellä, eikä jauheta lihamyllyllä.

Alkuruoka Gluteeniton Härkä kapris Liha liharuoka majoneesi muna piparjuuri punaviini sisäfilee tartar Viini Hartwall häränliha luomukananmuna naudaliha naudan sisäpaisti

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »