Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Omena-hunaja glaseerattua lohta ja upea suomalainen kuohuviini Rymättylän omenoista

26 Lokakuu 2020

Kaupallinen yhteistyö Brinkhall Sparklingin kanssa. Turun saariston syleilyssä, Kakskerran saarella sijaitsee Brinkhallin kartano, jonka historiallisessa miljöössä, vanhoissa 1600-luvun holvikellareissa kirjoitetaan suomalaista viinihistoriaa – todellista kuohuviinivallankumousta. Kartano on antanut nimensä myös suomalaiselle viinitalolle, joka toiminnallaan tukee Suomen Kulttuuriperinnön Säätiötä arvokkaan kartanon ylläpitämisessä. Brinkhallin kartanon mailla sijaitsee myös yksi Suomen vanhimmista omenatarhoista. Brinkhall Sparklingin perustaja Jean-Marc Hering on visionääri, jolla on ollut yli vuosikymmenen mittainen kunnianhimoinen tavoite nostaa suomalainen viininvalmistustaito uudelle tasolle, hyödyntäen omaleimaisen ilmastomme ja...

juuriselleri Kala kalaruoka kaupallinen yhteistyö kuohuviini lohi Nosto omena ruoka salaatti Turku Brinkhall´s B Sparkling Brut samppanjamenetelmä tilaviini

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »