Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Litistetyt ruusukaalit, hitti vai huti?

20 Lokakuu 2019

Törmäsin taannoin netissä videoreseptiin ja pakkohan se oli testata. Tämä on samantyyppinen lisäke kuin vuosia sitten postaamani litistettyt perunat -ohje. Ruusukaali on yksi lempikasviksistani, josta saa monenlaisia lisäkkeitä. Helpoimmillaan halkaistuna ja hetki keitettynä. Oma suosikkini on ollut jo vuosien ajan kevyesti paistetut ruusukaalin terälehdet, joihin on lisätty hieman suppilovahveroita.

foodlover.fi Juusto kasvisruoka lisäke mozzarella napostelu Nopeat ja helpot Nosto parmesaani Pikkusuolaiset ruoka ruusukaali

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »