Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Kulinaarin maustekurkut

10 Elokuu 2025

Loppukesä on sesongin kasvisten säilömisen aikaa ja mekin valmistamme joka vuosi maustekurkut tulevan talven varalle. Avomaankurkkuja voi säilöä moneen muotoon, niin kokonaisina, viipalaina, kuutioina, veneinä tai raastesalaattina, josta syntyy myös kotitekoinen kurkkumajoneesi. Itse olemme kokeneet että kuutioina kurkut maistuvat parhailta. Ja jos avomaankurkkujen säilöntä ei nappaa, voi avomaankurkuista valmistaa myös raikasta tuorekurkkusalaattia. Kokeile myös herkullista avomaankurkku-kaalisalaattia.

avomaankurkku etikka Gluteeniton kasvikset kasviruoka kasvisruoka maustekurkku retiisi retikka säilöntä Vegaaninen kruunutilli timut-pippuri

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »