KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Suolaiset köyhät ritarit eli Pain Perdu Salé
10 Elokuu 2025
Loppukesä on sesongin kasvisten säilömisen aikaa ja mekin valmistamme joka vuosi maustekurkut tulevan talven varalle. Avomaankurkkuja voi säilöä moneen muotoon, niin kokonaisina, viipalaina, kuutioina, veneinä tai raastesalaattina, josta syntyy myös kotitekoinen kurkkumajoneesi. Itse olemme kokeneet että kuutioina kurkut maistuvat parhailta. Ja jos avomaankurkkujen säilöntä ei nappaa, voi avomaankurkuista valmistaa myös raikasta tuorekurkkusalaattia. Kokeile myös herkullista avomaankurkku-kaalisalaattia.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien