Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Kotoisan helpot vaaleat pehmopalat

14 Toukokuu 2020

Viimeksi kun taas leivoin ikisuosikkiamme, Kaija-tädin peltilihapiirakkaa, tuumailin että mukavantuntuisesta kuoritaikinasta saisi varmasti myös oivallista leipää. Ja saihan siitä. Sehän muistuttaa oikeastaan pitkälti perinteistä focacciaa. Perustaikinasta leivottu peltileipä on upean maukasta sellaisenaan levitteen kanssa, mutta maustamalla taikinaa leivästä saa vaikka millaisia herkkupaloja. Taikinan sekaan voit lisätä vaikka juustoraastetta, yrttejä, siemeniä tai pähkinöitä.

leipä leivonta Maldon-suola Nopeat ja helpot Nosto Pikkusuolaiset ruoka vehnäjauho peltileipä hiivaleipäjauho

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »