Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Helppo kesäinen Jukolan pinaatti-basilikapesto

23 Kesäkuu 2018

Tuoreet kotimaiset babypinaatit innoittivat kokeilemaan tätä superherkullista pestoa, jossa kokeilin perinteisen parmesaanin tilalla kotimaista vaihtoehtoa, Jukolan juuston Aito cheddaria, jonka kanssa postaus on toteutettu yhteistyössä. Nopea ja helppo kesäinen pastaruoka ei muuta kastikkeeksi kaipaakaan kuin tätä pestoa. Kokeile myös grillatun lihan, kalan tai kanan lisukkeena ja kasvisten kastikkeena. Juhannuksena näutimme tätä itse naudan sisäfileiden kanssa ja toimi mainiosti! Jukolan juuston Aito cheddar toimii mainiosti parmesaanin tilalla kastikkeessa ja myös ripoteltuna pastan pinnalla.

Aito Cheddar babypinaatti foodlover.fi Gluteeniton Jukolan juusto oliiviöljy pesto ruoka Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »