Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Ginigraavattu siika

31 Joulukuu 2020

Kalapöytä on monelle joulun parasta antia. Erilaisista silleistä, savu- ja graavikaloista sekä mädeistä löytyy suosikkinsa jokaiselle kalanystävälle. Olen valmistanut graavilohta useasti erilaisilla resepteillä, kuten esimerkiksi samurai-graavilohta, ruusugraavattua lohta sekä puolukkagraavattua luomulohta. Katso myös muut vinkithelppoon kalapöytään. Tänä vuonna ajattelin suurena ginin ystävänä kokeilla ensimmäistä kertaa ginigraavattua kalaa.

gin graavikala Joulu juhlat Kala kalapöytä kalaruoka Nopeat ja helpot Nosto ruoka Saaristolaisleipä siika graavaus graavisiika

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »