Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Bomba Calabrese -paprika-chilitahna nostaa veden kielelle

17 Kesäkuu 2020

Täksi kesäksi laitoimme parvekkeelle kasvamaan vähän tomaattia ja ostimme myös kirsikkatomaatin sekä chilipaprikan, jotka ovatkin alkaneet tuottaa satoa ihan kiitettävästi. Oli pakko alkaa etsiä hyviä chilireseptejä. Silmiini osui italialainen paprikoista, chilistä, munakoisosta ja sienistä tehty mausteinen tahna nimeltään bomba calabrese, josta valmistin hieman mukaellun version. Alkuperäisessä käytetään enemmän erilaisia chililaatuja. Chilipaprika eli peperoncino onkin oleellinen osa calabrialaista keittiötä.

chili dippi Gluteeniton Italia kasvisruoka levite munakoiso Nopeat ja helpot Nosto oliiviöljy paprika ruoka salsa sienet tahna Vegaaninen yrtit chilipaprika kasvistahna peperoncino

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »