Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Aromikas ja mehevä raparperi-sipulifocaccia

30 Toukokuu 2023

Kuten kerroin aiemmassa raparperijuoma postauksessani, kyselin seuraajiltani somessa ehdotuksia raparperireseptiikaksi. Tämä todella mehevä ja aromikas raparperi-sipulifocaccia on ensimmäinen vastaus suolaisennälkään. Useimmiten raparperista tulevat mieleen leivonta ja makeat jälkiruoat. Mutta raparperista on moneksi – myös suolaisiin herkkuihin. Raparperi-sipulifocaccia syntyi muutenkin luontevasti, koska tässä on viimeaikoina tullut leivottua focaccia jos toinenkin.

00-jauhot focaccia kasvisruoka leivonta oliiviöljy Pikkusuolaiset punasipuli Raparperi Roiniset Oy sipuli

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »