Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Ankankoivet helposti uunissa

7 Huhtikuu 2024

Aika harvoin saa käsiinsä kotimaista ankkaa, mutta näin ravintolassa työskennellessä, pääsee joskus käsiksi harvinaisempiinkin raaka-aineisiin. Renssasin taannoin harjoittelupaikassani ravintola Nokassa kotimaisen Wanhantuvan ankkalan ankan. Siitä laitettiin suolaukseen ja ilmakuivattavaksi vain rintafileet ja loppu oli menossa paahdettavaksi ja siitä lintuliemen raaka-aineeksi. Sain onnekseni koivet ja ylimääräiset rasvat kotiin ja päätin koittaa valmistaa ankankoivet helposti uunissa. Samalla pääsin koekäyttämään testattavaksi saamaani upouutta Heirol Blacksteel Pro 28 cm hiiliteräspaistinpannua.

ankka kastike Liha liharuoka Muut Tuotetesti Yhteistyö Heirol hiiliteräspannu ankankoipi pensaspavut

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »