Parhaat Ruokablogit

Kropsua eväänä

Lohikeitto

18 Maaliskuu 2024

1 pss (750 g) Peruna-keittojuurekset (pakaste) 7,5 dl vettä 1,5 kalaliemikuutiota 2 laakerinlehteä 5 maustepippuria 300 g lohifileetä 1 prk (2. 5 dl) Valio ruokakerma kolme juustoa 1/4 tl suolaa 1 rkl kuivattua tilliä Poista lohifileestä nahka tähän tapaan ja leikkaa lohi kuutioiksi. Kuumenna kattilassa vesi kiehuvaksi, lisää kalaliemikuutiot, laakerinlehdet ja maustepippurit. Lisää sitten pakasteperuna-keittojuurekset. Kun keitto alkaa uudelleen kiehua, jatka kypsentämistä 10 minuutin ajan.

Kalaruoat keitot

Lue koko juttu täältä »

Kropsua eväänä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Helmikuuta 2024 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »