Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Ruusuvedellä maustetut karitsan paahtopaistit yrtti-chilikastikkeen kera

25 Syyskuu 2020

Tähän reseptiin olisi kuulunut myös kuivattuja ruusun terälehtiä. Niitä en kumminkaan onnistunut löytämään, vaikka kävin useammassakin paikassa etsimässä. Ja ruusupuskien kukinnan aika on mennyt ohi jo niin kauan sitten, että hyväkuntoisia kukkia ei luonnostakaan ollut saatavilla. Mutta tästä tuli joka tapauksessa tosi hyvää. Ainekset: 700 g karitsan paahtopaistia 2 rkl oliiviöljyä 1 tl kurkumaa 3 tl juustokuminaa 1 tl kanelia 2 tl sormisuolaa 3 valkosipulinkynttä 2 rkl ruusuvettä Yrtti-chilikastike: 1 punainen chili 1 ruukku korianteria 2 tl kuivattua minttua 1 ½ rkl limettimehua 1 rkl oliiviöljyä suolaa mustapippuria Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Lammas

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »