Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Raparperimousse

16 Tammikuu 2022

Sokerin määrä kuulostaa vähäiseltä, varsinkin kun moussessa on sekä raparperia että sitruunamehua. Se vaikutti kuitenkin juuri sopivalta, kun hiukkasen piti taas maistella vaikka varsinaisesti tämä on tarkoitettu vasta iltapäivän jälkkäriksi. Tykkäsin kovasti. Ainekset: 200 g pakastettuja raparperipaloja 3 rkl sokeria 1 tl vaniljasokeria 2 dl Flora Vispiä 100 g mascarponea 1 rkl sitruunamehua Mittaa kattilaan raparperipalat ja sokeri. Jos käytät tuoretta raparperia (todennäköistä näin keskitalvella), lisää ½ dl vettä.

Jälkiruoat

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »