Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Paahdettu raparperimurupaistos

1 Elokuu 2020

Tämä oli se terveellinen versio murupaistoksesta. Ehkä tykkään enemmän perinteisestä versiosta, jossa ei ole säästelty voita ja sokeria. Oli tämäkin ihan hyvää, mutta vaati ehdottomasti kaverikseen makean vaniljakastikkeen (tai jäätelö olisi ollut ehkä parempaa, mutta ajattelin tämän kerran tarjoilla ihan sitä vaniljakastiketta, kun jädeä on tullut kesän aikana syötyä muutenkin ihan luokattoman paljon). Muruseos: 100 g kaurahiutaleita 60 g pähkinä-hedelmäsekoitusta 2 rkl vaahterasiirappia 1 rkl rypsiöljyä Hedelmäseos: 400 g raparperia 2 appelsiinia 2 rkl vaahterasiirappia 1 tl vaniljauutetta Tarjoiluun: vaahdotettua vaniljakastiketta Yhdistä muruseoksen ainekset keskenään. Levitä seos leivinpaperoidulle uunipellille.

Jälkiruoat

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »