Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Kasvis-kalkkunalasagne

30 Heinäkuu 2021

Pinaattikastike olisi saanut olla vähän paksumpaa (enemmän jauhoja siis, kai). Muuten tämä oli juuri sellaista kuin lasagnen pitääkin. Herkullista. Tomaatti-kalkkunakastike: 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 400 g kalkkunan jauhelihaa 800 g tomaattimurskaa 1 dl vettä 200 g lehtikaalia ½ tl suolaa ¼ tl mustapippuria 1 tl Provençen yrttimausteseosta Pinaattikastike: 200 g tuoretta pinaattia 2 rkl voita 2 rkl vehnäjauhoja 7 dl maitoa 50 g Koskenlaskija cheddar –sulatejuustoviipaleita ½ tl suolaa ripaus muskottipähkinää ¼ tl mustapippuria Lisäksi: 150 g lasagnelevyjä Kuori ja silppua kalkkunakastikkeen sipulit. Ruskista jauheliha yhdessä sipulien kanssa.

Kalkkuna pasta

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »