Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Kalkkunapasta

8 Lokakuu 2021

Hyväähän tämä oli, mutta kastiketta olisi saanut olla reilusti enemmän (ainakin tuplasti) tähän pastan määrään nähden. Ja viitseliäämpi kokki olisi repinyt kalkkunasiivut paremmin erilleen toisistaan, niin että ne olisivat jakautuneet tasaisemmin pastan sekaan. Ainekset: 500 g pinaattifettuccine-tuorepastaa 3 dl maitoa 1 kananmuna 2 rkl maissijauhoja ½ tl mustapippuria ½ tl suolaa ½ tl valkosipulijauhetta ½ tl kuivattua basilikaa 150 g kalkkunaleikettä 1 dl parmesaaniraastetta Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin. Vatkaa kulhossa yhteen maito, muna ja maissijauhot.

Kalkkuna pasta

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »