Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Gratinoidut cannellonit pinaatti-raejuustotäytteellä

15 Toukokuu 2022

Tässä meni kyllä vaivalloinen cannellonien täyttö aivan hukkaan. Kokonaisuus oli ihanan makuinen, mutta samaan lopputulokseen olisi päässyt käyttämällä mitä tahansa pastaa. En kerta kaikkiaan kyennyt erottamaan kastikkeen joukosta minkäänlaista cannelloniputkea. Ainekset: 12 cannellonia 450 g pakastepinaattia 1 sipuli 1 rkl voita 200 g raejuustoa ripaus muskottipähkinää suolaa Tomaattikastike: 400 g tomaattimurskaa 1 sipuli 1 rkl voita 1 dl valkoviiniä 2 rkl tomaattipyreetä suolaa Juustokastike: 1 rkl voita 2 rkl vehnäjauhoja 4 dl Kiehu-maitoa 100 g juustoraastetta suolaa mustapippuria Pinnalle: tuoretta lehtipersiljaa Kuori ja silppua sipuli. Kuullota pinaattia ja sipulia voissa, kunnes pinaatti on sulanut ja sipuli pehmennyt.

pasta

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »