Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Chermoula-kuorrutettu lohifilee

14 Heinäkuu 2025

Eihän tästä kuvasta nyt mitään selvää saa. Mutta siellä se lohenpala on kuorrutuksensa alla. Chermoula-kuorrutuksessa maistoin lähinnä kuminan, muut maut peittyivät sen alle. Oli tosi hyvää, ja kala säilyi ihanan pehmeänä kuorrutuksen alla. Ainekset: 300 g lohifileetä Chermoula: 75 g ruisleipää 2 valkosipulinkynttä 1 ruukku korianteria 12 mintunlehteä 2 tl kuminaa ½ tl paprikajauhetta suolaa mustapippuria ½ dl sitruunamehua 1 rkl oliiviöljyä Murenna leipä.

Kala

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »