Parhaat Ruokablogit

KOTIGOURMEETA & ELÄMÄN HIUKKASIA

Keto-ystävällinen Ricotta juusto - itsetehtynä!

18 Syyskuu 2019

Kuumenna maito ja kerma 90 asteeseen, lisää sitruunan mehu ja sekoita hyvin. Näet kuinka neste alkaa "kokkaroitua" ja niin sen pitääkin. Anna levätä puolisen tuntia. Aseta harso ison siivilän sisään ja siivilä ison kattilan päälle siksi aikaa kun kaadat nesteen. Tunge harson reunat siivilän ja kattilan väliin jotta se pysyy tukevasti paikallaan.

ketoruokavalio keto-ruokavalio itsetehty juusto Ricotta-juusto

Lue koko juttu täältä »

KOTIGOURMEETA & ELÄMÄN HIUKKASIA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »