Parhaat Ruokablogit

KOTIGOURMEETA & RAKKAUTTA ROMANIAAN

Eettistä ja ihan järjettömän hyvää ylikypsää paistia kotimaisesta hevosen lihasta sekä uunijuureslisuke

7 Tammikuu 2018

Sunnuntaipäivällisenä meillä oli kaikkien aikojen slow food, nimittäin 17 tuntia uunissa matalalla lämmöllä muhinut hevosen paistilihasta tehty pata, jonka valmistukseen sain verbaaliset ohjeet perjantai iltana nauttiessamme viiniä ja ruokaa ystävien kanssa. Muuten hyvä, mutta nautittuani illan aikana lähes pullollisen punaviiniä, muistin lähinnä: poikkisyin siivuiksi, 16 tuntia, 90 astetta, neste piripintaan, suolaa, pippuria, laakerinlehtiä... What more do you need?

hevosen paisti juurekset kasvisruuat liharuuat lisukkeet aterialle pääruuat slow food uunijuurekset ylikypsää hevosta uunissa

Lue koko juttu täältä »

KOTIGOURMEETA & RAKKAUTTA ROMANIAAN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »