Parhaat Ruokablogit

Kokkeillaan

Leivänpäällistä tai sellaisenaan kauhottavaa herkkua

18 Joulukuu 2017

Tämän joulun toinen kokeilu (toinen oli ginisilakat) oli mereneläviä sekin, nimittäin mäti-katkarapuherkku. Kuten silakoidenkaan, ei tämänkään ruuan tekoa kannata rajata pelkästään jouluun, vaan esimerkiksi uuden vuoden valvojaisiin mäti-katkaraputahna sopisi kuin nakutettu, enkä usko blinienkään pahastuvan tällaisesta päällisestä. Tämäkin ohje löytyi joulukuun Maku-lehdestä. Olen ennenkin tehnyt monenlaisia raputahnoja ja -sörsseleitä, joihin yleensä laitan hiukan sipulia. Tässä punasipuli pikkelöitiin, ja siitä tuli kyllä oikein kiva säväys tahnaan.

äyriäiset Joulu juhla kalaruoka Lisuke pikkusuolainen

Lue koko juttu täältä »

Kokkeillaan on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »