Parhaat Ruokablogit

Kokkaavan isin perheblogi

Maailman paras lohirillette – Sikke Sumari & kokkaavaisi

27 Marraskuu 2018

Ihana Sikke Sumari kävi vieraanani viime viikolla Stockmann Tapiolan Herkussa ja valmistimme lohirilletten hänen uuden Nami Namaste kirjansa reseptin mukaan, joka on aivan uskomaton. Sikke itse kertoi ihastuneensa rilletteen jo vuosia sitten Ranskassa. Rillette tehdään kypsentämällä liha pitkään ja hartaasti hajoamispisteeseensä saakka. ”Tämä rillette saaristolaisleivän päällä aivan ihanaa” – asiakas haltioissaan Sen annetaan jäähtyä ja sen jälkeen se revitään säikeiksi. Rilleten voi tehdä käytännössä mistä lihasta tahansa.

Kala lohirillette Sikke Sumari tahnat Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »