Parhaat Ruokablogit

Kokit ja Potit

Helppo kalapata

22 Elokuu 2020

Kastikeainekset kaadetaan purkeista uunivuokaan ja pian perään ladotaan kalaa. Välimeren kalapadan kaverina voi tarjota vaaleaa leipää, perunoita tai vaikka riisiä. Idea tomaattiseen, uunissa valmistettavaan kalaruokaan syntyi, kuten aika monen ruoan idea: yhden pääraaka-aineen ja tutun reseptin yhdistelmästä. Ahvenia oli uinut isän katiskoihin iso määrä, ja vaikka rakasta simppeleitä suolassa paistettuja ahvenfileitä, halusin tehdä kaloista jotain muuta. Yksi suosikkiruoistani taas on parin vuoden takainen tomaatti-fenkolivuoka fetajuustolla, joka oli tätä ruokaa suunnitellessani mielessä.

ahven arkiruoka tomaatti yhden astian ruoat Kala- ja merenelävät

Lue koko juttu täältä »

Kokit ja Potit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »