Parhaat Ruokablogit

Kokit ja Potit

Gluteeniton saaristolaisleipä

4 Joulukuu 2017

Saaristolaisleipä on ikisuosikkini. Maltainen maku, makea tuoksu ja hieman siirapista sitkeä kuori saavat aistit hereille. Makean leivän päälle itseoikeutetusti kuuluvan suolaisen päällisen liitto on vastustamaton. Nyt tein saaristolaisleivän gluteenittomana – sekä rakenne että maku onnistuivat erinomaisesti. Perinteisesti saaristolaisleipä tehdään piimään ja maltainen maku ja tumma väri leipään saadaan kaljamaltaista.

aamupala|brunssi Alkuruoat Joulukalenteri juhlat leivonta resepti Suolaiset leivonnaiset

Lue koko juttu täältä »

Kokit ja Potit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »