Parhaat Ruokablogit

Kokit ja Potit

Antipasti-galette

18 Heinäkuu 2018

Antipasti-galette on mehevän tomaattipiirakan ja perinteisen antipasti-lautasen yhdistelmä. Haalean tai kylmän piirakan päälle ladataan juuri niitä herkkuja, joita tekee mieli: tuoreita tomaatteja ja yrttejä, oliiveja, kapriksia ja artisokansydämiä. Runsas galette on täydellinen kesäpäivän lounas. Tai ajatelkaapa niitä syksyn pimeneviä iltoja, jolloin tekee mieli kaataa lasi punaista ja uppoutua nojatuoliin. Tai no, ei ajatella niitä hetkiä vielä – kesä on vasta puolessa välissä!

leivonta resepti Suolaiset leivonnaiset

Lue koko juttu täältä »

Kokit ja Potit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »