Parhaat Ruokablogit

KOEKEITTIÖSSÄ

Poronvasan lihojen grillaus, savustus ja kuivaus

13 Heinäkuu 2020

Pakastimesta löytyi vielä poronvasan lihoja, joten oli aika testata, miten tapahtuu kamadossa poronvasan lihojen grillaus, savustus ja kuivaus. Tunnustettakoon jo tässä vaiheessa, että tuo kuivaus tuli testattua kyllä ihan vahingossa. Todella helppoa sekin! Samoilla lämpimillä päätin testata myskikurpitsan hiillostamista ja valkosipulin savustamista. Jutun lopusta löytyy reseptit melkein kaiken kanssa sopivaan rakuunamajoneesiin ja juuresten seuraksi sopivaan valkosipulidippiin.

kamado kastike kasvikset Liha Lisukkeet resepti Savustus Rakuunamajoneesi valkosipulidippi

Lue koko juttu täältä »

KOEKEITTIÖSSÄ on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Helmikuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »