Parhaat Ruokablogit

Kipparin morsian

Torilta kattilaan - ranskalainen pistou-keitto

4 Heinäkuu 2018

Perinteinen suomalainen kesäkeitto ei miehen makuhermoja hivele, vaikken laittaisikaan keittoon maitoa tai kermaa. Vuodet ovat opettaneet, että samat raaka-aineet voi upottaa toiseen keittoon - ranskalaiseen kasviskeittoon eli pistou-keittoon. Keitto saa nimensä tahnasta, joka tehdään basilikasta, valkosipulista, parmesanista ja oliiviöljystä. Toisin sanoen pesto viimeistelee keiton makumaailman. Viime kerralla tarjosin keiton rucolapeston kera eikä jäänyt basilikapestoa huonommaksi!

basilika herne kasvisruoka Keitto pavut pesto ranskalainen

Lue koko juttu täältä »

Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »