Parhaat Ruokablogit

Kinuskikissa

Paahdettu valkosuklaa -putouskakku

1 Marraskuu 2019

Nyt herkutellaan paahdetun valkosuklaan aromilla! Tämä ”unelmakakku” on siintänyt mielessäni koko syksyn ja tein sen nyt hieman jälkijunassa lokakuussa ollutta synttäriä ajatellen. Alun perin ajatukseni oli luoda kinuskin maku perinteisemmin, mutta lopulta päädyin hyödyntämään valkosuklaata, joka paahtuessaan saavuttaa miellyttävän karamellimaisen aromin. Paahdetusta valkosuklaasta ja kermasta tehtävää kinuskia käytetään kakun täytteessä ja se soveltuu sellaisenaan myös upeaan valuvaan kuorrutteeseen. Näin voidaan yhdistää kaksi työvaihetta.

Gluteeniton Pähkinätön Puolukka/karpalo suklaa Täytekakut Toffee/kinuski

Lue koko juttu täältä »

Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »