Parhaat Ruokablogit

Keittiö Koivikon Katveessa

Banaani pannukakkua ja raparperihilloketta

26 Toukokuu 2019

Maidossa alkoi päiväys paukkua ja banaanitkin olivat omaan makuuni turhan tummia. Nam, syntyi herkullinen pannari, mutta on tämä herkullinen pannariohje ilman banaanejakin. Voi miten hyvin pannarin kanssa sopii raparperi! Banaani pannukakku (pellillinen) 8 dl maitoa ½ tl suolaa 2 munaa 1 dl sokeria 1 tl vaniljasokeria 4 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 25 g rasvaa 2 banaania Sekoita kaikki ainekset pallovispilällä huolella sekaisin ja anna taikinan turvota noin vartin verran. Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille ja ripottele pinnalle viipaloituja banaanisiivuja.

pannukakku raparperihilloke banaani pannukakku

Lue koko juttu täältä »

Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »