Parhaat Ruokablogit

Kauran lumoa

Vaniljainen raparperipiirakka

6 Kesäkuu 2018

Pohja: 5 pakkausta Elovena kaurakeksi (tummasuklaa) 1/2 tl suolaa noin 40 g voisulaa 2 tl amarettoa laita välipalakeksit paloina monitoimikoneeseen, lisää suola jauha keksit tasaiseksi muruksi lisää voisula, aja tasaiseksi massaksi lisää lopuksi amaretto, ja sekoita vielä kertaalleen kaada pohjaseos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan tasoittele massa esim. desimitan avulla pohjalle ja reunoille tasaiseksi ohueksi kerrokseksi paista 200 asteessa asteessa noin 10 min, kunnes saa aavistuksen väriä anna jäähtyä Karamellikastike (pohjan päälle osa, ja mousseen osa)-> (1 kermaa, 3/4 dl fariinisokeria; kiehauta->keittele kinuskiksi miedolla lämmöllä noin 8 min, anna jäähtyä jääkaappikylmäksi) Raparpericurd: noin 3 dl raparperikuutioita...

Makeat piirakat

Lue koko juttu täältä »

Kauran lumoa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »