Parhaat Ruokablogit

Kattilalaakso Ruokablogi

Pikkelöity raparperi

15 Toukokuu 2020

Raparperi on ehdottomasti yksi kevään maukkaimista vihanneksista. Raparperista käytetään ravinnoksi vain varret, koska lehdet sisältävät myrkyllistä oksaalihappoa. Varret ovat mehukkaita ja erittäin happamia johtuen niiden sisältämästä omenahaposta. Raparperi soveltuu parhaiten makeisiin piirakoihin, keittoihin ja hilloihin. Mielestäni paras raparperipiirakka on raparperikeikauskakku, jonka resepti löytyy täältä blogista.

Hillot Jälkiruoat kasvisruoat Lisukkeet Makeat leivonnaiset pikkelöinti Raparperi Salaatit 1-2-3-liemi Pikkelöidyt kasvikset Pikkelöintiliemi Pikkelöity raparperi

Lue koko juttu täältä »

Kattilalaakso Ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Toukokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »