Parhaat Ruokablogit

Kattilalaakso Ruokablogi

Fazer Kokki Trainee osa 6: Kultainen leikkaus

8 Syyskuu 2019

Fazerin Kokki Trainee -koulutus eteni viime syksynä annosruokien valmistuksen puolelle. Tämä opintokokonaisuus oli lähimpänä ravintolakokin työtä ja mukavaa vaihtelua suurkeittiössä toimimiselle. Alkuun jännitin aivan valtavasti ja yöt menivät kastikereseptejä miettiessä. Onneksi harjoittelupaikka oli taas jälleen kerran täynnä mukavia ja rentoja ihmisiä, eli huolet hävisivät sen sileän tien. Päiväni alkoivat yleensä ”kallan” eli kylmän keittiön puolella.

Fazer kokki Ruokapuhetta Fazer Kokki Trainee Gastronomia Kultainen leikkaus Misaus Oppisopimus

Lue koko juttu täältä »

Kattilalaakso Ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Toukokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »