Parhaat Ruokablogit

Kasvisannos – kasvisruokablogi

Agedashi tofu & miten tehdä paneroitu tofu

15 Elokuu 2022

Japanilainen paneroitu tofu tarjotaan makeassa soijaliemessä. Friteerattu tofu on yleinen alkupala japanilaisravintoloissa, ja se yhdistää hauskasti rapeutta ja pehmeyttä. Resepti on nopeatekoinen, eikä ainesosaluettelo ole pitkä. Kerron ohjeessa myös, miten valmistat paneroidun tofun. Friteeratun tofun mausta tulee mieleen ne sushipaikkojen inarisushit, joissa on päällä friteerattua ja dashi-soijaliemessä marinoitua tofua.

aasialainen ruoka kasvisruoka Pääruoat Reseptit tofu Vegaaninen japanilainen ruoka

Lue koko juttu täältä »

Kasvisannos – kasvisruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Heinäkuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »