Parhaat Ruokablogit

Kamomillan konditoria

Kesäinen pannarikakku

30 Toukokuu 2020

Eläinsuojelukeskus Tuulispään Agda-kanakukon mukaan nimettyjä Agdan amerikkalaisia minipannukakkuja syödään meillä aika usein viikonloppuaamupalana. Tykkään reseptistä ihan tosi paljon, koska se tehdään tosi perusaineksista, se on kuohkea ja tietysti hyvänmakuinen. Tänään paistoinkin minipannareiden sijaan isoja pannareita ja kokosin niistä kakun. Kakusta tuli ihan superhyvää! Laitoin kakkuun tuoreita mansikoita, raparperista tehtyä hilloa, mansikkahilloa sekä kaurakermavaahtoa.

gluteenittomat Pähkinättömät Raparperi Soijattomat Synttärit ja muut perhejuhlat Täytekakut Lätyt ja pannarit

Lue koko juttu täältä »

Kamomillan konditoria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »