Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Kakkuviikarin vispailuja!
Lissabon-pikkuleivät
2 Joulukuu 2018
Itsenäisyyspäivä lähestyy ja meillä on tapana tehdä jotakin pientä suolaista sormisyötävää illaksi. Tänä vuonna ajattelin testata briossia mätimousella. Briossi on mainiota myös makeana versiona. Silloin päälle voi pursottaa vaikkapa vaniljaista mascarponekermaa, vadelmahilloa ja esimerkiksi tuoreita vadelmia. Maku muistuttaa silloin hieman parempia köyhiä ritareita 😋 Itse briossista unohdin ottaa kuvan, mutta tein sen kahteen leipävuokaan, paistoin, jäähdytin ja stanssasin pyöreitä paloja.
Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien