Parhaat Ruokablogit

Kakkumonsteri

Vegaani kinuski

24 Huhtikuu 2024

Siirry pääsisältöön Haku Hae linkki Facebook Twitter Pinterest Sähköposti Muut sovellukset Vegaani kinuski on yhtä helppo valmistaa kuin tavallinen kinuski eikä se kovetu kylmässä kivikovaksi. Maku on vähintäänkin yhtä ihana ja tätä voi käyttää niin kuorrutteisiin kuin täytteisiinkin. 2 dl kookoskermaa 1 dl ruskeaa sokeria (fariini, kookos, intiaani) Laita kerma ja sokeri kattilaan. Keittele miedolla/keskilämmöllä, kunnes seos sakenee. Minä tein kinuskin kookossokerista, mutta mikä tahansa ruskea sokeri sopii tähän hyvin.

Kuorrutukset Muut leivonnaiset Videot Videot: Muut Täytteitä

Lue koko juttu täältä »

Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »