Parhaat Ruokablogit

Kakkumonsteri

Riisipuuro crème brûlée

28 Joulukuu 2025

Siirry pääsisältöön Haku Hae linkki Facebook X Pinterest Sähköposti Muut sovellukset Paahtovanukas eli crème brûlée on kermainen vanukas, jossa on rapeaksi paahdettu sokeripinta. Vanukas maustetaan perinteisesti vaniljalla, mutta minä halusin testata hauskaa riisipuuro versiota, johon on näppärä käyttää joululta ylijäämät puurot. Tämä onnistuu loistavasti myös valmispuurosta. 3-4:lle 300 g riisipuuroa 1 appelsiinin kuoriraaste 2 keltuaista (1 rkl tomusokeria) Sekoita ainekset keskenään kulhossa. Joukkoon voi ripauttaa vähän sokeria, mutta minä jätin sen pois, koska päälle tulee kuitenkin reilu kerros sokeria.

Joulu Muut leivonnaiset Pienet makeat Uusi vuosi Joulu 2025

Lue koko juttu täältä »

Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »