Parhaat Ruokablogit

Kakkumonsteri

Pashakakku

15 Huhtikuu 2019

Pasha on makea rahkajälkiruoka, joka kuuluu etenkin ortodoksiseen pääsiäisperinteeseen. Tämän innoittamana kehittelin raikkaan hyydykekakun, joka on pashaa huomattavasti kevyempi versio. 24-26cm irtopohjavuoka Pohja: 200 g keksejä 70 g voita Täyte: 5 dl kermaa 400 g rahkaa 1 sitruunan kuoriraaste ja mehu 8 liivatelehteä ½ dl kiehuvaa vettä 100 g rusinoita 4 rkl mantelijauhetta 1-2 dl sokeria Pohja Murskaa keksit tehosekoittimessa tai pussissa kaulimen avulla muruksi. Lisää voi ja sekoita tasaiseksi. Vuoraa 24-26cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja kääri halutessasi reunoille reunakalvoa tai leivinpaperia.

Foodlover Hyydykekakut juhlat kakut leivonta pääsiäinen Täytekakut: Pääsiäinen Videot Videot: Kakut

Lue koko juttu täältä »

Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »