Kaikki äitini reseptit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Kaikki äitini reseptit
                HERKULLINEN JOULU: HIMOSILAKKA
                
            
        
        
    3 Joulukuu 2020
Meksikossa maissikaakao tunnetaan nimellä champurrado. Se on paksu ja täyteläinen, maustettu kaakao, joka vispilöidään kuohkeaksi. Paksu koostumus saadaan aikaan keittämällä se maissijauhoista ja vedestä keitettyyn perinteiseen atole-juomaan. Nykyään reseptissä käytetään veden sijasta usein maitoa. Champurradoa nautitaan erityisesti juhla-aikoina, kuolleitten päivänä, Dia de Muertos ja joulun juhlapäivien, Las Posadas, aikaan.
Kaikki äitini reseptit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien