Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Torstain toiveruoka; hernekeitto

17 Lokakuu 2019

Hernekeitto on suomalainen perinteinen arkiruoka, jota syödään edelleenkin usein torstaisin esimerkiksi monissa lounaspaikoissa. Tämä resepti on hernekeiton kasvisversio, josta saat helposti lihaisan vain lisäämällä sopivat lihat (esim. palvikinkkua) joukkoon keittämisen loppuvaiheessa. (Riippuen onko liha jo kypsennettyä vai ei, minkä verran keittoaikaa tarvitsee) Ainekset: 500g kuivattuja herneitä 3-4 l vettä 3 luomuporkkanaa 2 luomusipulia 2 rkl sinappia Suolaa Mustapippuria Liota herneitä yön yli. Keitä niitä sitten 2 tuntia.

KASVIS keitot keittiö Koti Pääruoat suomifood

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »