Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Ruis-rusinaleipä

9 Toukokuu 2020

Tähän ruisleipään saat makua rusinoista ja kuminasta. Ainekset: Reilu kuppi vettä (hiivalle sopivan lämpöisenä) Reilu kourallinen rusinoita 1 rkl siirappia 2 tl suolaa 2 tl kuminansiemeniä Puoli kuppia luomuvehnäjauhoja Pari kuppia luomuruisjauhoja Pussi kuivahiivaa Loraus jotakin öljyä Uuni 225 astetta Kaada vesi kulhoon (hiivalle sopivan lämpöisenä). Lisää joukkoon rusinat, siirappi, suola ja kuminansiemenet. Sekoita kuivahiiva vehnäjauhon sekaan. Sekoita seos veden joukkoon.

kotimainen leipä Leivät ruis hyvää kotimaasta vehnä

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »