Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Pasha

13 Huhtikuu 2020

Pääsiäispasha on yksi omista lempiherkuistani. Sen alkuperä on itäslaavilaisessa ja sitä kautta myös Raja-Karjalan pääsiäisperinteissä. Se koristellaan perinteisesti tuoreilla tai kuivatuille hedelmillä ja mantelilastuilla, sekä tuohuskynttilällä. Tällä kertaa itse koristelin pashan pääsiäiskarkeilla ja persikanpuolikkaalla. Eli käytännössä niillä tarvikkeilla, joita kaapista löytyi sopivasti tähän tarkoitukseen.

Jälkiruoat juhla kerma manteli pääsiäinen Pääsiäisruoat pasha rahka rusina voi herkkua

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »