Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Makeat Kokkoset

26 Joulukuu 2019

Kokkoset ovat karjalaisia perinneherkkuja. Tällä kertaa tein makeita kokkosia, joiden täytteet olivat hieman fuusioituja. Voit käyttää kokkosten täytteeksi vaikkapa tähteeksi jääneen riisipuuron. Ainekset: 0,5 l lämmintä luomumaitoa 1 kpl luomukananmunaa Vajaa kupillinen sokeria 1 tl ruususuolaa Noin kilo luomuvehnäjauhoja Pussi kuivahiivaa 150 g luomuvoita + Voisulaa voiteluun Uuni 200 astetta Lämmitä maito. Sulata voi.

Joulu keittiö Koti Makeat leivonnaiset Perinne perinneruoka riisipuuro karjala kokkoset

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »