Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Kaura-perunarieska

13 Elokuu 2019

Gluteeniton Rieska on perinneleipää, jota tarjoillaan eri tavoin leivottuna eri puolilla Suomea. Rieskaa ei nostateta, eli siinä ei ole hiivaa tai hapatetta. Tämä resepti on kaurajauhoilla leivottuun perunarieskaan. Voit tehdä sen ylijääneestä perunamuusista tai alusta alkaen keitetyistä perunoista. Ainekset: 3 dl perunamuusia (mikäli sinulla ei ole valmista muusia, voit keittää perunat, muussata ne ja sekoittaa sekaan maitoa) 1 muna Gluteenittomia kaurajauhoja Suolaa Loraus maitoa Uuni 225 astetta.

keittiö Koti Leivät peruna rieska Suolaiset leivonnaiset suomifood

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »