Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Karpalot ja vegaaninen kinuskikastike

13 Syyskuu 2019

Karpalot kinuskikastikkeella on mieluinen jälkiruoka syksyn pimeneviin iltoihin. Tässä reseptissä kinuskikastike on toteutettu täysin vegaanisena. Ainekset: Vajaa kuppi fariinisokeria Kuppi kauramaitoa 1,5 rkl perunajauhoja Karpaloita Sekoita fariinisokeri ja kauramaito kattilassa. Anna kiehua pienellä lämmöllä noin 10 minuuttia samalla sekoittaen. Sekoita perunajauhot vesitilkkaan.

Jälkiruoat karpalo keittiö kinuski Koti Makeat kastikkeet suomifood

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »