Parhaat Ruokablogit

Jauhoton taikina

Suomi Finland 100 - pääruoka

3 Joulukuu 2017

Nyt on vuorossa oman Suomi Finland 100 menuni pääruoka. Annoksen tähtiä on liemi, joka ei niinkään näy, mutta maistuu sitäkin enemmän kooteessaan maut yhteen. Liemi keitetään kasviksista ja sienistä. Joten tämän annoksen tärkeä raaka-aine minulle on tietenkin metsäsienet. Nyhtöpossua, karamellisoitua punasipulia, pikkelöityjä puolukoita, palsternakkaa sekä päärynää Nyhtöpossu 1 kg possunlapaa tai uunilihaa tai kassleria porkkana sipuli hyvää lihalientä niin paljon, että liha peittyy suola ja pippuri maun mukaan timjamia 1 oksa paprikajauhetta 1 tl 0,5 dl ketsuppia 0,5 dl fariinisokeria Paista pannulla lihat.

ei kotimaisia viljoja Gluteeniton Pääruoat sienet soijaton

Lue koko juttu täältä »

Jauhoton taikina on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 15 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »