Parhaat Ruokablogit

ISOÄIDIN RESEPTILLÄ

ISOÄIDIN KARANTEENIKEITTIÖ /  PUOLUKKAMARENKI & KINUSKIKASTIKE

10 Huhtikuu 2020

Ethän vaan heittänyt niitä parsakastikkeesta jääneitä valkuaisia roskiin? ! Tai jos innostut varta vasten tekemään näitä marenkeja, niin muistathan säilyttää keltuaiset ja tehdä niistä sitten sen parsakastikkeen! Marengin voi maustaa kaakaojauheella, marjajauheella, piparminttuöljyllä, kookoshiutaleilla, salmiakkijauheella, tai; niinkuin minä tein, pakastepuolukoilla. Kotikaranteeni alkaa vissiin vaikuttaa hiljalleen ajatusmaailmaankin.

Lue koko juttu täältä »

ISOÄIDIN RESEPTILLÄ on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »