Parhaat Ruokablogit

Himahella

Raclettepizza ja juustofondue ovat talviloman herkkuja

13 Helmikuu 2019

Kaupallinen yhteistyö Le Gruyère AOP Raclettepizzat sopivat talviseen illanviettoon. © Tiina Rantanen Raclettepizza tai juustofondue kerää perheen ja/tai ystävät vietämään aikaa ruokapöydän ääreen. Tällä kertaa raclettepannulla valmistetaan pieniä vegepizzoja, jotka kruunataan sveitsiläisten ylpeydellä , Le Gruyére AOP -juustolla! Sveitsi on kuuluisa kahdesta talvisesonkiin liitetystä juustoruoasta: raclettesta ja juustofonduesta. Molemmat juustoruoat ovat mitä herkullisin tapa kerätä kaverit saman pöydän ääreen!

Himahella Le Gruyère AOP- juusto pikkupizza raclette Raclettepizza

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »